Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Otobüs Şoförüne Yolcular Müdahale Etti: Colorado Springs’te Dramatik Anlar

Otobüs Şoförüne Yolcular Müdahale Etti: Colorado Springs’te Dramatik Anlar

haber haber -
5 0

Yolcuların Hızlı Müdahalesi

Colorado Springs’te yaşanan dramatik olayda, bir otobüs şoförünün direksiyonda rahatsızlanmasıyla yaşanan korku dolu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Şoförün aniden fenalaşıp koltuğundan düşmesi üzerine iki cesur yolcu hemen harekete geçerek faciayı önledi.

Kahraman Yolcuların Rolü

Elinde kahve bardağıyla oturan ilk yolcu, şoförün durumunu kontrol ederken, arka kısımda bulunan diğer yolcu koşarak şoförün yerine geçip kontrolü ele aldı. Hızla merkeze haber veren yolcu, durumu aktararak otobüsü güvenli bir yere park etti.

Şoförün Hayatını Kaybetmesi

Mountain Metropolitan Transit şirketi, üç yolcunun bulunduğu otobüste yaşanan sağlık sorunu sonucunda şoförün hayatını kaybettiğini doğruladı. Şirket, ailenin talebi üzerine şoförün kimliğini açıklamadı.

Şirketten Teşekkür

Şirket sözcüsü Elaine Sheridan, kahraman yolculara ulaşarak yardımlarından dolayı teşekkür etmek istediklerini belirtti. İlk yolcunun olay yerinden ayrıldığı, ikinci yolcunun kimliğinin bilindiği ancak kendisine ulaşılamadığı öğrenildi.

Yolcuların hızlı ve cesur müdahalesi sayesinde büyük bir facia önlendi. Şoförün hayatını kaybetmesi ise olayın yürekleri dağlayan bir sonucu olarak karşımıza çıktı.

İlgili Yazılar