Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. MİT ve Türk Silahlı Kuvvetleri Terör Hedeflerini Vuruyor

MİT ve Türk Silahlı Kuvvetleri Terör Hedeflerini Vuruyor

haber haber -
2 0

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) terör hedeflerine yönelik hava harekatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. PKK/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirme amacıyla düzenlenen hava harekatlarıyla ilgili detaylar açıklandı.

Hava Harekatı Detayları

MSB tarafından yapılan açıklamada, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terörist hedeflere 23 Ekim’de hava harekatı düzenlendiği belirtildi. Hava harekatının devam ettiği vurgulandı ve teröristlere ait 32 hedefin başarılı bir şekilde imha edildiği açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı’nın Açıklamaları

MSB, terörle mücadelede halka ve güvenlik güçlerine yönelik saldırıları bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak amacıyla hareket ettiklerini vurguladı. Açıklamada, terörle mücadeleye meşru müdafaa hakkı çerçevesinde devam edildiği ve yerli mühimmatın kullanılarak teröristlerin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

MSB, terörle mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayarak, “Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkenin ve milletin güvenliği için terörle mücadeleye devam edecektir” dedi. Ayrıca, sivil, dost unsur, tarihî ve kültürel varlıklara zarar gelmemesi için gerekli tedbirlerin alındığı ifade edildi.

İlgili Yazılar