Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Trabzon’da Üniversite Öğrencileri ile Minibüs Şoförleri Arasında Kavga Çıktı

Trabzon’da Üniversite Öğrencileri ile Minibüs Şoförleri Arasında Kavga Çıktı

haber haber -
14 0

Öğrenciler Özel Servis Kullandı, Minibüs Şoförleri Tepki Gösterdi

Trabzon’un Sürmene ilçesi Çarşı Mahallesi’nde Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileri, fakültelerine gidip gelmek için özel servis kiraladı. Ancak iddiaya göre, bazı minibüs sürücüleri öğrencilerin servis kiralamasına tepki gösterdi. Okul çıkışında ilçe merkezinde seyir halinde olan öğrencilerin kiraladığı servisin önünü araçlarıyla keserek durduran minibüs sürücüleri arasında tartışma çıktı.

Polise Bildirilen Olayda Şoför ve Öğrenciler Darp Edildi

Önü kesilen servisin şoförü ve öğrenciler ile minibüs şoförleri arasında çıkan tartışma sonucunda, servis sürücüsü ve öğrenciler saldırıya uğradıklarını iddia ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, darp raporu alan öğrencilerin şikayetçi olduğunu belirtti. Yaşananlar, öğrenciler tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

2 Dolmuşçu Tutuklandı, Diğerleri Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Şikayet üzerine başlatılan soruşturma sonucunda gözaltına alınan 4 dolmuşçu şüpheliden 2’si, ‘Cebir veya tehdit kullanarak ya da hukuka aykırı başka bir davranışla kara ulaşım aracının hareket etmesini engelleme’ suçundan tutuklandı. Diğer 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

MOBESE Görüntüleri Olayı Aydınlattı

Üniversite öğrencileri ile minibüs şoförleri arasındaki kavga, MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerle aydınlatıldı. Görüntülerde, servisten inen sürücü, bekleyen öğrencilerin dolmuş durağına girişi, ardından yaşanan yumruklu kavga ve kavganın karayoluna taşındığı anlar yer aldı.

İlgili Yazılar