Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Kadın Kuaföründe Çırak Kız Çocuğuna Cinsel İstismar İddiası

Kadın Kuaföründe Çırak Kız Çocuğuna Cinsel İstismar İddiası

haber haber -
19 0

İşletme Sahibi Tutuklandı, Davada 78 Yıl Hapis İstemi

Kadın kuaföründe çırak olarak çalışan kız çocuğu, işletmenin sahibi tarafından cinsel istismara uğradığını iddia etti. Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunarak durumu bildirdi. İşletme sahibi Hasan E., tutuklanarak Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 78 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başlandı.

İftira ve Suçlamaları Reddetti

Hasan E., kendisine atılan suçlamaları reddederek mağdurun iftira attığını iddia etti. Mağduru staj ücreti konusunda suçladı ve iş yerinde huzursuzluk çıkardığını belirtti. Ancak çocuğun ifadesinde “ustası” Hasan E.’nin kendisine dokunduğunu, öptüğünü ve cinsel taleplerde bulunduğunu anlattığı ortaya çıktı.

Şiddet Olayı ve Duruşma Sırasındaki Gerginlik

Duruşma sırasında mağdurun babasının arkadaşı sanığa saldırmasıyla gerginlik yaşandı. F.Ç. isimli şahıs, sanığa yönelerek saldırıda bulunmaya çalıştı ve güvenlik görevlileri tarafından salondan çıkarıldı. Mahkeme başkanı, duruşmanın yeniden düzenlenmesinin ardından F.Ç.’nin serbest bırakılmasına karar verdi.

Tanık ve Mesajlar İddiaları Doğruladı

Tanıkların ifadeleri ve mesaj kayıtları, mağdurun iddialarını doğruladı. Tanıklar, mağdura yönelik cinsel içerikli mesajları gördüklerini ve mağdurun rahatsız edici durumlar yaşadığını belirtti. Sanık avukatları, mesajların oynanmış olabileceğini iddia etse de deliller sanığın aleyhine işledi.

Tahliye Kararı ve Ertelenen Duruşma

Cumhuriyet savcısının talebi üzerine sanığın tahliyesine karar verildi. Ancak duruşma, eksikliklerin giderilmesi ve tanıkların dinlenmesi için ertelendi. Sanık hakkındaki suçlamaların detaylı bir şekilde incelenmesi devam edecek.

İlgili Yazılar