Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. İsrail’in İran’a Düzenlediği Hava Saldırısı Havayolu Şirketlerini Etkiledi

İsrail’in İran’a Düzenlediği Hava Saldırısı Havayolu Şirketlerini Etkiledi

haber haber -
11 0

İsfahan Saldırısı Sonrası Havayolu Şirketleri Rotalarını Değiştiriyor

İran’ın İsfahan kentine yapılan hava saldırısının ardından birçok havayolu şirketi uçuş rotalarını değiştirme kararı aldı. İran’ın iddiaları reddetmesine rağmen, İsfahan’daki patlamalar nedeniyle Tahran, Şiraz ve batıdaki havalimanları bir süreliğine kapatıldı.

Uçuşlar Gerilimden Etkilendi, Bazı Şirketler İran’a Uçuşları İptal Etti

FlightRadar24 verilerine göre, bazı havayolu şirketleri İran’a uçuşlarını iptal etti. Iran Air’in Roma’ya giden uçağı da Ankara’ya iniş yaptı. Reuters’ın haberine göre, Türk Havayolları dahil bazı şirketler İran’ın hava sahasında uçuşlarına devam ediyor.

Avustralya, İsrail ve Filistin İçin Seyahat Uyarısında Bulundu

Avustralya, İsrail’in İran’a misilleme yaptığı iddialarının ardından, İsrail ve işgal altındaki Filistin topraklarında bulunan vatandaşlarına ayrılmaları uyarısında bulundu. İsrail’e karşı terör saldırısı ve askeri misilleme tehditleri nedeniyle seyahat kısıtlamaları olabileceği belirtildi.

Avustralya Dışişleri Bakanlığı, bölgesel tansiyonun yüksek olduğunu vurgulayarak, İran’a seyahatten kaçınılması gerektiğini hatırlattı ve güvenlik durumunun hızla kötüleşebileceği uyarısında bulundu.

İlgili Yazılar