Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Ölümü Açıklaması

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Ölümü Açıklaması

haber haber -
6 0

Şehit Eşi ve Gazi Olan 3 Çocuk Annesi Şefkatlioğlu’nun Hikayesi

Atatürk Havalimanı’na Yürüyüş:

15 Temmuz gecesi darbe girişiminde çok sayıda vatandaşla birlikte Atatürk Havalimanı’na yürüyen 3 çocuk annesi Şefkatlioğlu, üzerlerinden tank geçmesi sonucu eşinin şehit düştüğünü anlattı. Haberi kız kardeşinden aldıktan sonra eşine ağlayarak söylediğini belirten Şefkatlioğlu, o gece cesaretini Allah’ın verdiğini ve hiç düşünmeden dışarı çıktığını ifade etti. Eşinin “Dur, ben oğlumla çıkayım” dediğinde ise “Ben de çıkacağım” kararlılığıyla hareket ettiğini dile getirdi.

Yürüyüş ve Kararlılık:

Şefkatlioğlu, kızlarını evde bırakıp koşarak dışarı çıktıklarını ve insanların akın akın sokağa döküldüğünü anlattı. Dua ederken, ağlarken ve tekbir getirirken vatan sevgisinin önemine vurgu yaptı. Eşiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için havalimanına gitmeye karar verdiklerini ve tankın kendilerine doğru geldiği anları detaylarıyla anlattı.

Güçlü İman ve Mücadele:

Şefkatlioğlu, yoğun bakımda tedavi gördüğünü, bacağının kesildiğini ve bir yıldır hastanede kaldığını belirtti. Eşinin ölüm haberini alana kadar her gün sormaya devam ettiğini dile getirdi. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberine tepkisinde ise şunları söyledi: “Eşimin üzerinden tankla geçip de paramparça… Bundan 1-2 ay önce araştırırken gördüm eşimin o halini. O adamın ölmesi; mezara girerken bile mezarı bile hak etmiyor. Mezarı bile hak etmiyor çünkü o insan değil. Her şehit için Allah ona bin azap versin.”

Sonuç:

Şefkatlioğlu, o gece yaşananları “kanlı geceyi şanlı geceye çevirdik” diyerek anlattı. Eşinin şehit düştüğü olayda vatanı koruyarak, vermediklerini vurgulayarak, “Allah’ın adaletine inanıyoruz” dedi.

İlgili Yazılar