Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. 15 Temmuz Şehidi Şefkatlioğlu’nun Güçlü İfadesi

15 Temmuz Şehidi Şefkatlioğlu’nun Güçlü İfadesi

haber haber -
5 0

İnanç ve Vatan Sevgisi

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında eşi şehit olan ve kendisi de gazi olan 3 çocuk annesi Şefkatlioğlu, o karanlık gecede gösterdiği cesaret ve inancıyla Türk milletine örnek olmuştur. Haberi kız kardeşinden alan Şefkatlioğlu, eşine hiç tereddüt etmeden “Ben çıkıyorum.” diyerek yollara düşmüştür.

Vatan Aşkıyla Dolu Kararlılık

Çocuklarını evde bırakarak Atatürk Havalimanı’na yürüyen Şefkatlioğlu, tüm korkularını Allah’ın gücüyle yenmiş ve insanları dışarı çıkmaya teşvik etmiştir. Tankların üzerlerinden geçtiği o korkunç anı anlatırken, vatan aşkının ne denli büyük olduğunu vurgulamıştır. Eşinin hayati tehlikesine rağmen vazgeçmeyen Şefkatlioğlu, “Ölmek var, dönmek yok.” diyerek kararlılığını ortaya koymuştur.

Adalet ve İnanç

FETÖ elebaşı Gülen’in ölüm haberine karşı şehit yakınlarının duygularını dile getiren Şefkatlioğlu, adaletin yerini bulması ve şehitlerin ruhlarının huzura ermesi için dua etmiştir. Eşi için her gün dua eden ve vatanını son damlasına kadar koruduklarını belirten Şefkatlioğlu, yaşadığı acıya rağmen inancından ve vatan sevgisinden ödün vermemiştir. Şehitler için binlerce azap dileyen Şefkatlioğlu, “Bu vatanı savunmak için her şeyi yaparız ve yapmaya devam edeceğiz.” demiştir.

İlgili Yazılar