Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Bakanlık X Sosyal Medya Platformundan Hakan Fidan’ın Görüşmelerine İlişkin Paylaşım Yaptı

Bakanlık X Sosyal Medya Platformundan Hakan Fidan’ın Görüşmelerine İlişkin Paylaşım Yaptı

haber haber -
4 0

Bakanlık, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın BRICS+ Toplantısında Görüşmelerini Duyurdu

Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın son görüşmeleri, resmi bir açıklama ile duyuruldu. Bakanlık, X sosyal medya platformu üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, Fidan’ın BRICS+ kapsamında önemli görüşmeler gerçekleştirdiğini aktardı.

Hakan Fidan, Etiyopya ve Belarus Mevkidaşları ile Toplantı Yaptı

Paylaşımda belirtilenlere göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Etiyopya’dan mevkidaşı Selassie ve Belarus’tan mevkidaşı Aleynik ile bir araya geldi. Bu toplantıların BRICS+ zirvesi kapsamında gerçekleştiği ve bölgesel konuların ele alındığı belirtildi.

Toplantılarda Hangi Konular Görüşüldü?

Hakan Fidan’ın bu önemli toplantılarda hangi konuları görüştüğüne dair detaylı bilgiler henüz paylaşılmadı. Ancak, BRICS+ platformu çerçevesinde bölgesel işbirliği, güvenlik konuları, ticaret ve yatırım olanakları gibi konuların ele alınmış olabileceği tahmin ediliyor.

Bu görüşmelerin Türkiye’nin dış politikası açısından önemli olduğu ve bölgesel ilişkilerin güçlendirilmesine katkı sağladığı düşünülüyor. Hakan Fidan’ın Etiyopya ve Belarus mevkidaşlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerin sonuçları ise ilerleyen günlerde detaylı bir şekilde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

İlgili Yazılar