Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi KKTC’deki Ziyaretlerini Sürdürdü

Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi KKTC’deki Ziyaretlerini Sürdürdü

haber haber -
20 0

Bakan Güler, Boğaz Şehitliği’ni Ziyaret Etti

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunuyor.

Askeri Törenle Karşılandılar

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı’nda askeri törenle karşılanan Bakan Güler, inceleme ve denetlemede bulunarak yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi. Daha sonra yapımı devam eden yeni Girne Asker Hastanesi’ni ziyaret eden heyet, hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Boğaz Şehitliği’nde Anlamlı Ziyaret

Güler ve beraberindeki komuta kademesi, KKTC’de Boğaz Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehitlikteki anıta çelenk koyan ve saygı duruşunda bulunan Bakan Güler, TSK komuta kademesiyle birlikte şehitlerin mezarına karanfil bıraktı.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nda İnceleme

Boğaz Şehitliği ziyaretinin ardından Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na geçen Güler, askeri törenle karşılandı. Komutanlıkta inceleme ve denetlemede bulunan Güler, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İlgili Yazılar