Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Trabzon’da KTÜ Öğrencilerine Şiddet İddiası

Trabzon’da KTÜ Öğrencilerine Şiddet İddiası

haber haber -
18 0

Öğrenci Servisi Tartışması Kavgayla Sonuçlandı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören bir grup öğrenci, fakülteye gidip gelmek için kiraladıkları özel servis ile minibüs sürücüleri arasında yaşanan olayda şiddet iddiaları gündeme geldi.

Polise Şikayet ve Soruşturma Başlatıldı

Minibüs sürücülerinin öğrencilerin kiraladığı servisin önünü keserek durdurduğu iddia edilen olayda, servis şoförü ve öğrenciler ile minibüs sürücüleri arasında tartışma çıktı. Servis sürücüsü ve öğrencilerin saldırıya uğradığını iddia etmesi üzerine polise şikayet başvurusunda bulunuldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, şikayet üzerine soruşturma başlattı.

Valilik Açıklaması ve Gözaltılar

Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. İncelenen görüntüler ve darp raporları doğrultusunda şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi. Valilik, olayın detaylı olarak incelendiğini ve sorumluların hukuki yaptırımla karşı karşıya kalacağını açıkladı.

Öğrenci Derneğinden Açıklama

Deniz Araştırma ve Geliştirme Gönüllüleri Kültür, Sanat Öğrenci ve Mezun Derneği (DARGEB), sosyal medyadan yaptığı paylaşımda öğrencilerin şiddete maruz kaldığını belirterek, olayın aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması çağrısında bulundu.

İlgili Yazılar