Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sanat point – Sanatpoint.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Diagne kampyan ayrıldı

Diagne kampyan ayrıldı

haber haber -
20 0

Adı ilk olarak Fatih Karagümrük ile anılan Diagne,  Avusturya Galatasray kampından ayrılır.

Sarı-Kırmızılı takımda yollar Diagne ile ayrılıyor. Tecrübeli forvetin Fatih Karagümrük ile görüşmesi nedeniyle takımdan ayrıldığı söyleniyor.

Diagne, Karagümrük’e transfer olursa Galatasaray kendisine 2.2 milyon euroluk maaşının yarısını  ödeyecek.

Günümüzde yediden yetmişe herkes futbolla ilgileniyor. Yetenekli oyuncular dünya futbolu için yetişiyor, başta erkekler olmak üzere herkes tarafından takip ediliyor. Farklı futbol kulüpleri arasında yapılan müsabakaların sonuçlarına göre en başarılı takımlar ve en başarılı futbolcular belirlenir. Bu nedenle oyuncular yarışmaya başarılı bir şekilde girerlerse önemli kariyer hiltonbet giriş  çıkışlarını yakalayabilirler. Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, dünyaca ünlü futbolculardan biridir.

Dünyaca ünlü başarılı bir futbolcu olan Mbaye Diagne, 28 Ekim 1991 yılında Senegal’in Dakar kentinde dünyaya geldi. 1.93 metre boyundaki Mbaye Diagne, forvet pozisyonunda görev yapıyor. Senegalli milli futbolcu Mbaye Diagne, Süper Lig takımlarından Galatasaray’da da forma giyiyor. Çocukluğundan beri futbol oynayan Mbaye Diagne, Galatasaray’da 90 numaralı formayı giyiyor. Dahar’da doğan Mbaye Diagne , futbol kariyerine İtalya’da başladı .

Bra’da başarılı bir kariyere imza atan Mbaye Diagne, Juventus teknik direktörü Antonio Conte’nin de dikkatini çekti. Dünyaca ünlü bir takım olan Juventus futbol kulübüne transfer olan Mbaye Diagne, hiç Juventus forması giymedi. Bu dönemde Ajaccio, Lierse, Al-Shabab ve Westerio futbol takımlarında forma giyen Senegalli futbolcu .

İlgili Yazılar